Stații de epurare

Stații de epurare modulare

PENTRU LOCUINȚE INDIVIDUALE, VILE, PENSIUNI, COMUNITĂȚI MICI ȘI MEDII

seria IWOX

IWOX® Premium este o stație de epurare modulară în trei trepte, pentru ape menajere. Aceasta utilizează procese biologice naturale pentru o tratare eficientă a apei reziduale. Construcția este compactă și este înglobată într-un sistem de rezervoare. Este destinată sectorului casnic, pentru locuri unde nu există acces la rețeaua de canalizare sau unde se dorește independența față de utilitățile publice.

seria OXTEC

OXTEC este o stație de epurare modulară, montată monobloc într-un singur rezervor compartimentat. Procesul de epurare se desfășoară în trei trepte, prin procesele biologice care au loc cu o înaltă eficiență. Stația de epurare este o soluție cu un raport foarte bun preț:eficiență, are costuri de operare foarte scăzute și este destinată aplicațiilor individuale aflate în locații fără acces la rețeaua publică de canalizare.

seria OXTEC PLUS

OXTEC PLUS este o stație de epurare modulară capabilă să deservească mici și medii comunități. Aceasta funcționează în trei trepte, epurarea efectuându-se pe baza proceselor biologice naturale. Apele menajere sunt tratate eficient, cu un cost de operare scăzut. Raportul preț:eficiență este foarte convenabil, acest tip de stație fiind o soluție ideală pentru aplicații domestice, comerciale sau municipale, în locații fără acces la rețeaua publică de canalizare.

Stații personalizate

Stațiile de epurare pot fi personalizate în funcție de cerințele beneficiarului. Acestea pot fi completate cu stații de pompare, separatoare de grăsimi, etc.

Separatoare de grăsimi

Separatorul gravitațional de grăsimi V-FOG reprezintă o soluție ieftină și eficientă pentru separarea din apele uzate a grăsimilor și uleiurilor. V-FOG reprezintă o soluție ideală pentru aplicații industriale gen catering, restaurante, hoteluri, etc.

Instalații de clorinare sau de declorinare

Sistemele de clorinare sau de declorinare a apei sunt similare, ceea ce le deosebește fiind substanța dozată. Sunt compuse, în general, din vasul de păstrare a agentului chimic, un debitmetru generator de impulsuri și o pompă dozatoare, comandată de debitmetru, în funcție de volumul lichidului care îl traversează, montată direct pe vasul rezervor. Reactivul pentru clorinare este, în general, hipocloritul de sodiu, iar cel pentru eliminarea clorului din apă este bisulfitul de sodiu sau metabisulfitul de sodiu. Asigurăm și aceste consumabile.