Electricitate
(Pompe de căldură)

serie HP ME

VERSATILITATE ȘI SIMPLICITATE A INSTALĂRII Evaporatoarele cu pompe de căldură în seria mono, seria HP ME cu schimbătoare de căldură cu plăci imersate. Concentratoarele cu evaporare în vid HP și concentratoarele de vid sunt echipate cu schimbătoare speciale de căldură realizate cu plăci speciale, direct imersate în produsul care trebuie tratat.

seria HP DE

VERSATILITATE, SIMPLICITATE A INSTALLĂRII SI ECONOMIE ENERGIE (& nbsp; -40% ENERGY) Evaporatoare cu pompa de caldura cu dublu efect, seria HP DE, cu schimbatoare din plăci imersate. Sistemele HP DE Dublu Impact în evaporare și concentrare Evoluția seriei HP ME reprezintă cea mai înaltă expresie tehnologică din punct de vedere al eficienței.

seria HP DRY

PENTRU CRISTALIZARE Vaporizatoarele cu pompă de căldură din seria HP DRY cu încălzire externă. Vaporizatoarele cu pompă de căldură din seria HP DRY permit precipitarea cristalelor de săruri dizolvate prin creșterea concentrației solvatului deasupra limitei de solubilitate.

seria HP R

PENTRU O ÎNALTĂ CONCENTRARE Evaporatoarele cu pompă de căldură din seria HP R cu schimbător de căldură extern și racletă internă, sunt ideale pentru distilarea concentratelor de înaltă densitate și evaporarea produselor extrem de dificile pentru schimbătoarele de căldură.

Download catalog