Apă caldă / vapori

seria HWS ME

CAPACITATE RIDICATĂ, INVESTIȚII REDUSE Evaporatoare alimentate cu apă caldă sau abur, în versiune mono, seria HWS ME, cu schimbătoare de căldură cu plăci imersate, alimentate cu energie termică disponibilă în companie sub formă de apă caldă, abur sau diatermic, din seria HWS ME, sunt sisteme de evaporare / concentrare în vid cu schimbătoare de căldură.

seria HWS DE

CAPACITATE RIDICATĂ, CONSUM REDUS ( -40% ENERGIE ) Evaporatoare alimentate cu apă fierbinte sau abur, în versiune dublă, seria HWS DE cu schimbătoare de căldură cu plăci sunt instalații cu eficiență energetică ridicată. La fel ca și instalațiile HWS ME, aceste evaporatoare / concentratoare sub vid necesită energie termică.

seria HWS TE

CAPACITATE RIDICATĂ, CONSUMURI MINIME ( -60% ENERGIA ) Evaporatoarele alimentate cu apa calda sau abur, in Triplu Efect, seria HWS TE cu schimbatoare de caldura cu placi imersate, sunt sisteme cu eficienta energetica maximă. Ca și în versiunea anterioară cu Dublu Efect, seria HWS TE folosește energia termică a evaporatorului.

seria HWS R

PENTRU CONCENTRĂRI MASIVE Evaporatoarele alimentate cu apă caldă sau abur, seria HWS R, cu schimbător de căldură extern și răzuitor intern, sunt proiectate pentru a satisface nevoia de concentrații ridicate.

Download catalog